18 Ιουνίου 2013

Τα ακαταμάχητα χαμόγελα κόποις κτώνται!

Ποιοι σταρ του Hollywood μεταμόρφωσαν το χαμόγελό τους ήδη από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους πριν γίνουν διάσημοι; Η χειρουργός - οδοντίατρος Δρ. Θεοδώρα Σκούρα εξηγεί τις επεμβάσεις κάθε celebrity!


Katie Holmes

Katie Holmes
Η Katie Holmes είχε επίσης κοντά και στραβά δόντια που χρειάστηκαν όψεις πορσελάνης για να φαίνονται ίσια και λευκά ώστε να αποκτήσει ένα λαμπερό χαμόγελο.

Demi Moore
Demi Moore
Η Demi Moore αύξησε το μήκος των φυσικών της δοντιών και βελτίωσε το χρώμα των κιτρινωπών κυνοδόντων της με όψεις πορσελάνης σε όλα τα πρόσθια δόντια.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ο Nicolas Cage είχε ελαφρώς συνωστισμένα δόντια και χρειάστηκε να κάνει ουλοπλαστική για να βελτιώσει την όψη των ούλων και με τη βοήθεια των όψεων πορσελάνης κατάφερε να αποκτήσει ένα αρμονικό -που μοιάζει σαν φυσικό- λευκό χαμόγελο.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Η Victoria Beckham έκανε μικρές βελτιώσεις στην οδοντοστοιχία της όσον αφορά το χρώμα των φυσικών της δοντιών από μπεζ σε λευκό και σε ό,τι αφορά στο σχήμα των φυσικών της δοντιών βελτίωσε τους μυτερούς κυνόδοντες της και ίσιωσε τη μασητική της πλατφόρμα στα πρόσθια δόντια εμφανώς.

Ben Affleck
Ben Affleck
Ο Ben Affleck είχε πολύ κοντά φυσικά δόντια και ουλικό χαμόγελο προφανώς που του έδιναν μία κάπως παιδική εμφάνιση. Τα κενά που είχε στα δόντια του οι Αμερικανοί τα χαρακτηρίζουν ως χαμόγελο του goofy καθώς θεωρούν ότι κάνουν το άτομο να δείχνει αφελές ακόμα και αν δεν είναι. Μετά την αποκατάσταση με ουλοπλαστική και στεφάνες πορσελάνης το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει στο πρόσωπό του.

George Clooney
George Clooney
Στην περίπτωσή του οι όψεις ή πιθανώς και οι θήκες πορσελάνης ως προσθετική αισθητική αποκατάσταση σε όλα τα δόντια που φαίνονται στο πλατύ του χαμόγελο πετυχαίνουν την εμφάνιση ενός νεανικού χαμόγελου καθώς, όπως φαίνεται, έχει βελτιώσει το χρώμα και το σχήμα των φυσικών του δοντιών από φθαρμένα και μικρότερα σε μεγαλύτερα και λευκότερα.

Celine Dion
Celine Dion
Κοντά στην μακριά μύτη της, η ύπαρξη των μακριών και μυτερών κυνοδόντων δεν ταίριαζαν αρμονικά στο πρόσωπό της, αλλά και το χρώμα των δοντιών της που είχαν κιτρινίσει με τα χρόνια βελτιώθηκε με την εφαρμογή της προσθετικής οδοντιατρικής και τη χρήση στεφανών που δημιούργησαν ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

David Beckham
David Beckham
Ο David Beckham διατήρησε το στυλ των δοντιών του και έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα βελτιωμένο ως προς το χρώμα (λευκότερο) αλλά και το σχήμα των δοντιών του όπου οι κεντρικοί ήταν μακρόστενοι δημιουργώντας το λεγόμενο rαbbit look, ενώ πλέον είναι πιο ισορροπημενοι και επιπλέον με τις στεφάνες ζιρκονίου στα δόντια του παρέχεται μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση αθλητικού ατυχήματος, πιθανό χτύπημα στο πρόσωπο με την μπάλα στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια ώστε να μην σπάσουν οι προσθετικές αποκαταστάσεις με τη χρήση του ζιρκονίου ως υλικού.

Nicole Kidman
Nicole KidmanΗ Nicole Kidman έκανε αισθητική ολική αποκατάσταση με όψεις πορσελάνης λόγω του ότι έχει πλατύ χαμόγελο που χρειαζόταν αναβάθμιση

Tom Cruise
Tom Cruise
Ο Tom Cruise είχε πολύ στραβά και πεταχτά δόντια όπου χρειάστηκε να κάνει εκτεταμένες θεραπείες με χτίσιμο δοντιών και στεφάνες πορσελάνης ώστε να αποκτήσει το τέλειο χαμόγελο που έχει σήμερα.


πηγή: shape.gr