31 Μαρτίου 2013

Άνοιξη 2013: Οι τάσεις του μακιγιάζ

Οι εβδομάδες μόδας που πέρασαν ανέδειξαν κάποιες από τις εντυπωσιακότερες τάσεις στο μακιγιάζ, το οποίο δίνει έμφαση στο «γυμνό», καθαρό δέρμα με λίγες ενδιαφέρουσες πινελιές χρώματος. Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που τόνισαν τα μάτια με μπλε και πράσινες σκιές –ας μην ξεχνάμε ότι το σμαραγδί είναι το χρώμα της χρονιάς, ενώ το βυσσινί κυριάρχησε στα χείλη.

29 Μαρτίου 2013

Εγκυμοσύνη και γυμναστική, πάνε μαζί?

Πρέπει να κάνει γυμναστική μια γυναίκα που είναι έγκυος; Αυτή είναι και η συνήθης ερώτηση σχεδόν όλων των γυναικών οι οποίες θέλουν έστω και λίγο να ασκηθούν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

28 Μαρτίου 2013

Η τελετουργία της απολέπισης

Η επιδερμίδα στο σώμα και το πρόσωπο χρειάζεται απολέπιση 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Το δέρμα ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρα του δημιουργώντας συνεχώς νέα, τα οποία όταν πεθαίνουν  “κάθονται” στην επιφάνεια της επιδερμίδας.



27 Μαρτίου 2013

SPA στο σπίτι σας!

Με τον ερχομό της άνοιξης αρχίζουμε σιγά σιγά να ξεμουδιάζουμε και να προετοιμάζουμε το σώμα και το πρόσωπό μας για τον ήλιο και τη ζέστη. Ένα SPA στο σπίτι μας μπορεί να είναι το πέρασμα στη νέα εποχή.


Αποτρίχωση με laser: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι 'παραδοσιακές' μέθοδοι αποτρίχωσης προσφέρουν προσωρινή μόνο απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για το λόγο αυτόν, όλο και περισσότερες γυναίκες και άντρες υιοθετούν τη μέθοδο αποτρίχωσης με laser. Ποια είναι, όμως, τα βασικά σημεία της επέμβασης και για ποιους ενδείκνυται;

26 Μαρτίου 2013

Παιδάκια και άσκηση

Η εικόνα ενός παιδιού να παίζει στην παιδική χαρά σάς φαντάζει πολύ φυσιολογική, πόσο αληθινή είναι όμως; Η κίνηση αποτελεί μια φυσική τάση των παιδιών και μάλιστα όσο πιο μικρά σε ηλικία τόσο πιο αυθόρμητα την εκφράζουν. 

25 Μαρτίου 2013

Διόρθωση μυωπίας με LASER

Ο μοντέρνος τρόπος ζωής και οι σύγχρονες ανάγκες ωθούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στη διόρθωση της μυωπίας τους με LASER.
Με αυτόν τον τρόπο οι ασθενείς απαλλάσσονται από γυαλιά και φακούς επαφής.

21 Μαρτίου 2013

Άσκηση & απώλεια βάρους: μύθοι και αλήθειες

Η επίδραση της σωστής διατροφής στο αδυνάτισμα δεν είναι μύθος, όπως και η άρρηκτη σχέση της με τη σωματική άσκηση. Το σώμα μας δεν έχει πάντα ανάγκη από αδυνάτισμα, αλλά η σύσφιξη και η βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης μπορεί να είναι τα αληθινά ζητούμενα.

20 Μαρτίου 2013

Παιδικά αντηλιακά:τους είναι απαραίτητα?

Φίλος ή εχθρός? Οι ειδικοί συμφωνούν ότι υπό προϋποθέσεις ο ήλιος είναι πολύτιμος σύμμαχος της παιδικής υγείας. Η ηλιοπροστασία είναι απαραίτητη καθημερινά στη βόλτα, το παιχνίδι, το διάλειμμα στο σχολείο ή τον παιδικό σταθμό και στην παιδική χαρά.




19 Μαρτίου 2013

Το πολυδύναμο πόσιμο κολλαγόνο

Εκτός από το ότι σώζει από την αρθρίτιδα, το νέο πόσιμο κολλαγόνο φαίνεται να έχει πολλές ακόμη ευεργετικές δράσεις, από την επιδερμίδα μέχρι την καρδιά. 


12 Μαρτίου 2013

Αντηλιακό προσώπου: ανάγκη, όχι πολυτέλεια

Άνοιξη, η εποχή των μεγάλων αλλαγών, στη φύση, στη διάθεσή μας, στο σώμα μας, στην ενέργεια.Ο ήλιος ακουμπά απαλά το σώμα μας και το ξεμουδιάζει. Δεν είναι όμως το ίδιο απαλός με το πρόσωπό μας.


Zara  Coatszara.comVisit zara.com and   Shirt / Blouses

11 Μαρτίου 2013

Ελεύθερη πτώση

Κάθε άνοιξη και φθινόπωρο είναι σαν να αλλάζουμε... "τρίχωμα"!
Μην αγχώνεστε, το άγχος επιταχύνει τη διαδικασία. Όμως υπάρχουν και λύσεις που συντελούν στην επίλυση του προβλήματος της εποχιακής τριχόπτωσης.

Φάκελος: Αδυνάτισμα

Λέτε πως βαρεθήκατε το χειμώνα, τα βαριά χοντρά ρούχα και θέλετε να ξεκινήσετε τα πρώτα κοντομάνικα και τα λεπτά φορεματάκια.
Πόσο έτοιμες όμως είστε για το πέρασμα αυτό? Είναι το σώμα σας κατάλληλα προετοιμασμένο?

Το μυστήριο των τροφικών αλλεργιών

Οι έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 20% των ενηλίκων πιστεύουν ότι είναι αλλεργικοί σε κάποιο τρόφιμο. Ύστερα όμως από πλήρη εξέταση και διάγνωση, μόνον το 1-2% αυτών αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι αλλεργικοί.
Ωστόσο, τα παιδιά στα οποία το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι ακόμη πλήρως αναπτυγμένο, είναι πιθανό να υποφέρουν περισσότερο από αλλεργίες σε σχέση με τους ενήλικες.