29 Απριλίου 2013

Εξωσωματική: Πώς επιλέγουμε γιατρό

Το ζευγάρι που θα επιλέξει την εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει δικό του παιδί θα βιώσει μια πολύ έντονη και απαιτητική κατάσταση, η οποία απαιτεί απόλυτο επαγγελματισμό και φροντίδα από το κέντρο στο οποίο θα απευθυνθεί.

25 Απριλίου 2013

Ενισχύουμε το Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, το PharmacyAllDay.com θα διαθέσει το 1% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και την Κυριακή του Πάσχα, για την ενίσχυση του  Σικιαριδείου Ιδρύματος.


24 Απριλίου 2013

Τα μάτια σας 14

Αποφασίσατε επιτέλους να τρώτε κατά πως επιτάσσει η μεσογειακή διατροφή, να πίνετε περισσότερο νερό και ξεκινήσατε μαθήματα Pilates, τρέξιμο ή έστω περπάτημα! Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, προσέχετε τον εαυτό σας. Τι κάνετε, όμως, για την προστασία των ματιών σας; 



23 Απριλίου 2013

Μας γεμίζουν ρυτίδες τα... smartphones!

Οι γυναίκες που περνούν τα 40, αναζητούν συχνά-πυκνά στο πρόσωπό τους λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τώρα, όμως, και οι νεώτερες γυναίκες μπορεί να έχουν λόγους να κάνουν ακριβώς το ίδιο...

21 Απριλίου 2013

Διαβήτης: Μια σοβαρή απειλή για τα νεφρά!

Τα νεφρά κινδυνεύουν από τον σακχαρώδη διαβήτη. Η απόδειξη; Στην Ελλάδα το 30% των νεφροπαθών σε αιμοκάθαρση πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Όπως ωστόσο, υπογραμμίζουν οι ειδικοί, μόνον ο ένας στους δέκα διαβητικούς γνωρίζει πως τα νεφρά τους εκπέμπουν «SOS».

20 Απριλίου 2013

Η Ελληνίδα που σχεδιάζει τσάντες από πλεξιγκλάς

Ουρανία Γιουρμετάκη ή αλλιώς Urania Gazelli όπως είναι ευρέως γνωστή η νεαρή Ελληνίδα σχεδιάστρια. Μια νέα κοπέλα που μεταπήδησε από τον κόσμο της διακόσμησης στον κόσμο της μόδας γνωρίζοντας ιδιαίτερη αναγνώριση στο εξωτερικό. Η δημιουργικότητα της αποτυπώνεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από πλεξιγκλάς τσάντες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό του εξωτερικού αλλά βρήκε ανταπόκριση και στην Ελλάδα.


18 Απριλίου 2013

Πιο αδύνατη, πιο δυνατή.

Η πρωτεΐνη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που συντίθεται από αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού. Όταν δεν τροφοδοτούμε το σώμα με επαρκείς ποσότητες (δηλαδή λιγότερο από 46γρ. τη μέρα για τις γυναίκες), οι μύες ατροφούν και όλες οι λειτουργίες εμποδίζονται.

15 Απριλίου 2013

Διαρκώς κουρασμένη: Μήπως φταίει η έλλειψη της βιταμίνης B12;

Όσες ώρες και αν κοιμηθήκατε, το επόμενο πρωί σάς βρίσκει και πάλι εξαντλημένες, με θολωμένο μυαλό και κακή διάθεση. Ίσως τελικά η λύση που θα σας γεμίσει ξανά με ενέργεια να κρύβεται σε ένα βιταμινούχο δισκίο ή και σε ένα καλοψημένο κομμάτι συκώτι...


13 Απριλίου 2013

Μπορεί να συμβάλλει η διατροφή στο μαύρισμα?

Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός η σοκολατένια επιδερμίδα; Όχι! Μπορούμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας και κατά συνέπεια την υγεία και εμφάνιση του δέρματός μας μέσα από μία σωστή διατροφή και κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

12 Απριλίου 2013

Αντηλιακή προστασία και υπέροχη όψη!

Οι εταιρίες δερμοκαλλυντικών και φυτικών καλλυντικών μάς εκπλήσσουν με νέα προϊόντα που προσφέρουν στην επιδερμίδα μας πολλά οφέλη.
Αγαπημένα προϊόντα της ανοιξιάτικης εποχής είναι τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα, που όχι μόνο προστατεύουν αλλά και προσδίδουν κάλυψη των ατελειών και χαρίζουν υπέροχο, φυσικό τόνο υγείας στο δέρμα μας !


10 Απριλίου 2013

Foundation με αντηλιακή προστασία

Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας αλλά και το lifestyle που έχει η κάθε γυναίκα, οι απαιτήσεις σε κάλυψη της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αξιόπιστο προϊόν, ενδέχεται να έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα.

5 Απριλίου 2013

Say "cheese"!

Πόσοι από εμάς δυσκολευόμαστε να χαμογελάσουμε, όχι μόνο λόγω συναισθημάτων, αλλά κι εξαιτίας της ανασφάλειας που αισθανόμαστε για το χαμόγελό μας που μάλλον δεν το θεωρούμε τόσο ακαταμάχητο.

3 Απριλίου 2013

2 Απριλίου 2013

Ένα, δύο, τρία.. πυρ! Έτοιμοι για γυμναστική?

Το κλειδί για να έχετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι το να παραμείνετε σε καλή φυσική κατάσταση. Αλλά μερικές φορές είναι σωστό να κάνετε έναν έλεγχο στον γιατρό πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης.

1 Απριλίου 2013

Η καλλυντική φροντίδα στα... άκρα!

Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που ταλαιπωρείται περισσότερο καθημερινά. Η σωστή και συστηματική περιποίησή τους μπορεί να μας απαλλάξει από πολλά προβλήματα και ασθένειες. Η έλλειψη της κατάλληλης υγιεινής των ποδιών έχει ως αποτέλεσμα πολλές ασθένειες όπως: κάλους, σχισμές, λοιμώξεις και ανάπτυξη των νυχιών εσωτερικά.

Ασκήσεις για καλλίγραμμο μπούστο

Το δυνατό και γυμνασμένο στήθος στους άνδρες θεωρείται μεγάλο προτέρημα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Προσδίδει αρρενωπότητα και κάνει την παρουσία του άνδρα επιβλητική. Στις γυναίκες βέβαια, το γυμνασμένο μπούστο, έχει ξεχωριστή σημασία.  Οι γυναίκες μπορούν να τονώσουν και να συσφίξουν το στήθος τους με απόλυτα φυσικούς τρόπους και καλή γυμναστική. Σας παρουσιάζουμε ορισμένες ασκήσεις για να ενδυναμώσει το γυναικείο στήθος.