6 Μαΐου 2013

Korres Μαύρη Πεύκη: η αξιόπιστη φυσική επιλογή για τις ώριμες επιδερμίδες

Περισσότερες από εννέα δραστικές ουσίες 'συναντώνται' στις νέες συνθέσεις Μαύρη Πεύκη για να καλύψουν το σύνολο των απαιτήσεων της ώριμης επιδερμίδας. Ανάμεσά τους πέντε συστατικά η δράση των οποίων σε σχέση με συγκεκριμένα βιολογικά μονοπάτια έχει κατοχυρωθεί ως ευρεσιτεχνία, (όπως το φυσικό Εξαπεπτίδιο11, το 1ο φυσικό πολυπεπτίδιο με ισχυρή συσφιγκτική δράση). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχει πολυδύναμη δράση που τεκμηριώνεται σε επιμέρους κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας.


Στο τεστ αυτό-αξιολόγησης που έγινε σε συνέχεια 90 ημερών εφαρμογής της κρέμας σε 20 γυναίκες 50-70 ετών, 100% των γυναικών παρατήρησαν σύσφιγξη και lifting επιδερμίδας, αύξηση της ελαστικότητας της, μείωση των ρυτίδων, ενισχυμένη λάμψη και ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας, ενώ το 95% των γυναικών παρατήρησαν βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.


Αποτελέσματα Έρευνας για την ανάπτυξη της σειράς KORRES Μαύρη Πεύκη
Το πραγματικά αξιοσημείωτο  ποσοστό φυσικού περιεχομένου είναι έως 97,7% στα τέσσερα προϊόντα της σειράς

 
 Η μελέτη του Εργαστηρίου Έρευνας Κορρές σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιολογίας/Εργαστήριο Κυτταρικού Πολλαπλασιασμού & Γήρανσης Εθνικού Κέντρου Ερευνών απέδειξε την εξειδικευμένη, ισχυρή δράση των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη (Επιγαλλοκατεχίνη) στη ρύθμιση της λειτουργίας των μεταλλοπρωτεϊνασών και ιδιαίτερα της μεταλλοπρωτεϊνάσης ΜΜΡ-1 ή αλλιώς κολλαγενάσης-1, διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη προστασία του συνδετικού ιστού και συνεπώς της ελαστικότητας της επιδερμίδας και του περιγράμματος του προσώπου. Η Επιγαλλοκατεχίνη διαθέτει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.



Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, διατίθενται 2 υπέροχα gift sets με την πλήρη σειρά περιποίησης KORRES Μαύρη Πεύκη. Αποκτήστε 4 εξειδικευμένα προϊόντα με τιμή χαμηλότερη των €60!

Συσφικτική κρέμα ημέρας για κανονικές - μικτές επιδερμίδες & Κρέμα ματιών ΔΩΡΟ.
ΧΡΗΣΗ Κρέμας Ημέρας: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό το πρωί, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
ΧΡΗΣΗ Κρέμας Ματιών: Απλώστε καθημερινά γύρω από τα μάτια, αποφεύγοντας την περιοχή των άνω βλεφάρων. 

Συσφικτικό, αντιρυτιδικό και lifting serum  & Κρέμα νύχτας ΔΩΡΟ.
ΧΡΗΣΗ Serum: Απλώστε το σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν την Κρέμα Ημέρας ή Κρέμα Νύχτας.
ΧΡΗΣΗ Κρέμας Νύχτας: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό το βράδυ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.