1 Ιουνίου 2014

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού Ιουνίου 2014

Η εταιρεία με την επωνυμία «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας» και έδρα στην Νηλέως 23, Θησείο, Τ.Κ. 11851, προκηρύσσει «Διαγωνισμό», ο οποίος θα διενεργηθεί διά του ιστοτόπου  https://www.facebook.com/pharmacyallday

1] Στο «Διαγωνισμό», μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.

2] Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας», καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.

3] Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο internet και πιο συγκεκριμένα μέσω του ιστοτόπου https://www.facebook.com/pharmacyallday με χρονική διάρκεια από την Τρίτη  03/06/2014  έως και τη Κυριακή 29/06/2014.

4] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν προϋποθέτει αγορά υπηρεσίας ή προϊόντος.

5] Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται σε πεδίο του ιστότοπου που σηματοδοτείται «Όροι διαγωνισμού».

6] Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν Like (Μου αρέσει) ή και Share (Μοιράσου) στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση στον τοίχο της σελίδας του φαρμακείου στο Facebook. Από τους συμμετέχοντες θα κληρωθoύν 6 νικητές. Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/06/2014 , στα γραφεία της εταιρείας «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας», Νηλέως 23, Θησείο, Τ.Κ. 11851, με αυτοματοποιημένο τρόπο, ο οποίος δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης. Ενημερώνουμε πως σχόλια και υλικό που μπορεί να θεωρηθούν άσεμνα, χυδαία, προκλητικά, επιθετικά, απειλητικά, μεροληπτικά, κακοπροαίρετα, συκοφαντικά ή παράνομα, παραβιάζουν το νόμο ή τα ατομικά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου προσώπου (ενδεικτικά το δικαίωμα στο όνομα, την προσωπικότητα, την ιδιωτική ζωή) θα αφαιρούνται. Η εταιρεία  δεν φέρει απολύτως ουδεμία ευθύνη για τυχόν απρεπή ή ανακριβή και εν γένει για το σύνολο του περιεχομένου των κειμένων των σχολίων που θα αναρτήσουν οι συμμετέχοντες.

7] Η δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συμμετέχοντες παρέχουν στη Διοργανώτρια, με τη δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό, την αποκλειστική άδεια ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής, μέσω Διαδικτύου, ως και πάσης φύσεως και μορφής εκμετάλλευσης της συμμετοχών που θα διακριθούν, για απεριόριστο χρόνο.

8] Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι κάνουν Like (Μου αρέσει) ή και Share (Μοιράσου) στην εν λόγω ανάρτηση. Κάθε συμμετέχων δικαιούται μία συμμετοχή για το Like (Mου αρέσει) και 5 συμμετοχές για κάθε “Facebook φίλο -η” του που συμμετέχει στον διαγωνισμό.

9] Ο κάθε ένας από τους 6 νικητές θα κερδίσει  από ένα σετ (2 προιόντων) αντηλιακών ΚΟΡΡΕΣ.

10] Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 6 νικητές και 6 επιλαχόντες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα δώρα που τυχόν δεν αποδεχτούν οι νικητές. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.

11] Οι νικητές των δώρων που θα προκύψουν από την κλήρωση θα ειδοποιηθούν μέσω ανάρτησης στον τοίχο της σελίδας της https://www.facebook.com/pharmacyallday στο facebook . Με την ανάρτηση από την εταιρία του μηνύματος, τεκμαίρεται αυτοδικαίως ότι ο συμμετέχων έλαβε γνώση. Οι νικητές θα πρέπει να απαντήσουν θετικά στο μήνυμα, για να επιβεβαιώσουν την αποδοχή τους μέσα στις επόμενες 5 ημέρες  στέλνοντας μήνυμα από την προσωπική τους σελίδα στο facebook στην σελίδα https://www.facebook.com/pharmacyallday. Αν δεν απαντήσουν, τότε τα δώρα μεταβιβάζονται στους επιλαχόντες, σύμφωνα με τη σειρά που έχει αναδείξει η κλήρωση. Σε περίπτωση που και ο δεύτερος δικαιούχος δεν διεκδικήσει μέσα στις επόμενες 3 ημέρες, το δώρο το διεκδικεί ο 2ος  επιλαχόντας κ.ο.κ..

12] Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών αντικατάστασης ή ανταλλαγής τους με χρήματα.

13] Η εταιρεία «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας»  δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, όπως όλως ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, η αμέλεια τρίτων, η αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων και χωρίς να υποχρεούται σε προηγούμενη ενημέρωση των διαγωνιζομένων. Σε κάθε περίπτωση, πραγματοποιείται κλήρωση, εφόσον υπάρχουν συμμετοχές.

14] Η εταιρεία «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, δε φέρει καμία ευθύνη εφόσον, για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσονται αζήμια των υποχρεώσεών της.

15] Η εταιρεία «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας»  διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική τότε η εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.

16] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντος για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από την εταιρεία  «Φαρμακείο Παναγιώτης Κ. Γεωργάλας» αποκλειστικά για το σκοπό της παρούσης προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρεία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο.

17] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη ανάγνωση και την αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.