8 Ιουλίου 2013

To PharmacyAllDay.com & η ISOPLUS επιβραβεύουν τις αγορές σας!

Πριν τις διακοπές ή και κατά τη διάρκεια αυτών, ο οργανισμός χρειάζεται στοιχεία διατροφής για ενδυνάμωση και ευεξία, αλλά και η επιδερμίδα έχει αυξημένες ανάγκες σε υγρασία & ενυδάτωση. 

Προμηθευτείτε  2 από τα αγαπημένα σας προϊόντα υγείας από την ISO PLUS και αποκτήστε το δώρο σας: ένα πρακτικό παγούρι cooler που θα σας κρατήσει δροσερούς & ενυδατωμένους!


Για δική σας ευκολία, παρουσιάζουμε τα προϊόντα των εταιριών που συμμετέχουν στην προσφορά ώστε να κάνετε πιο εύκολη την επιλογή των 2 απαραίτητων για εσάς προϊόντων!




Solgar: τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής

Η Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan των Η.Π.Α. με πρωταρχικό σκοπό την παρασκευή και διάθεση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές. Παράγοντας πάνω από 450 προϊόντα, με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και με πάνω από 60 χρόνια αριστείας και πρωτοπορίας, το όνομα της Solgar έγινε συνώνυμο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.




Nature's Bounty: ποιοτικά φυσικά συμπληρώματα διατροφής
Η Nature’s Bounty® επιδεικνύει 40 χρόνια αριστείας και αξιοπιστίας στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής,παρέχοντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα.
Συνδυάζοντας τις τελευταίες ανακαλύψεις στην επιστήμη της διατροφής με τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο, προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας.


Optima: φυσικά καλλυντικά από αλόη και προϊόντα υγείας
Η Optima Health & Nutrition είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η πολυετής εμπειρία στον κλάδο των φυσικών προϊόντων, η αφοσίωση στην εξεύρεση των καλύτερων πρώτων υλών από όλο τον κόσμο, η επένδυση στη συνεχή έρευνα & ανάπτυξη προϊόντων και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον τεχνικών παραγωγής, έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας σειράς βραβευμένων φυσικών προϊόντων ομορφιάς, υγείας και συμπληρωμάτων διατροφής Optima.


dr.organic : Βιολογικά καλλυντικά από φυσικά βιο-ενεργά συστατικά
Στην dr.organic πιστεύουμε ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα.
Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία και την ευεξία ξεκινάει με τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας εξωτερικά, είναι βιολογικά και τόσο φυσικά όσο και αυτά που καταναλώνουμε εσωτερικά.
Στην dr.organic χρησιμοποιούμε κάθε ενεργό συστατικό σαν βάση για τη δημιουργία των προϊόντων μας.