7 Ιουλίου 2013

KORRES for All

Η εταιρία KORRES είναι από τις αγαπημένες εταιρίες για εμάς αλλά και για εσάς, καθότι Ελληνική αλλά και πολύ φρέσκια. Εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών με χαρά σας προσφέρουμε εκπτώσεις -30% σε όλα τα προϊόντα KORRES & -40% στα αντηλιακά της εταιρίας!


Κι επειδή η γκάμα των προϊόντων της KORRES είναι ανεξάντλητη, ετοιμάσαμε για εσάς ένα μικρό ρεπορτάζ αγοράς με το πιο hot προϊόντα αυτής της εποχής που σίγουρα θα λατρέψετε!

Summer shower fresh
Οι αγαπημένες μας μυρωδιές για το καλοκαίρι είναι το Γιασεμί & το Πράσινο Τσάι. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα απολαυστικό ντους και συνεχίστε με το γαλάκτωμα σώματος για να διατηρείτε τη φρεσκάδα του αρώματος που θα επιλέξετε για όλη μέρα στο σώμα σας!

Γιασεμί, αφρόλουτρο + γαλάκτωμα σώματος , μαζί στα 8,40€


Πράσινο τσάι, αφρόλουτρο + γαλάκτωμα σώματος, μαζί στα 8.40€


Τα απαραίτητα
Κανένα από τα παρακάτω προϊόντα δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας!
- Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, Xωρίς μεταλλικά έλαια, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνη και σιλικόνη. 4,20€
- Φυσικές τσίχλες για προστασία δοντιών και καθαρή αναπνοή. Σε τρεις υπέροχες γεύσεις - τριαντάφυλλο, λεμόνι, δυόσμος - πορτοκάλι και φανταστική τιμή μόλις 1,30€. Εσείς ακόμα αγοράζετε τσίχλες από το περίπτερο; 



Νέο, καταπληκτικό αντηλιακό για πρόσωπο & μπούστο
Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, χάνετε! Πραγματικά υπέροχη υφή και αίσθηση στο δέρμα και προστασία που την αισθάνεσαι με την πρώτη εφαρμογή. Συσκευασία που καινοτομεί και σύνθεση που προσφέρει και αντιρυτιδική προστασία. Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο? Απλά επιλέξτε τον κατάλληλο δείκτη SPF για την επιδερμίδα σας!



After Sun
Δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε μεταξύ των 2 αγαπημένων προϊόντων after sun, με Γιαούρτι ή  Aloe Vera. Για τους πιο κλασσικούς τύπους και με πιο ουδέτερο άρωμα, προτείνουμε το Korres Aloe Vera Γαλάκτωμα για μετά τον Ήλιο (8,30€). Αν προτιμάτε όμως μια πιο "ελληνική" αίσθηση τότε το best-seller Korres Δροσιστικό Γαλάκτωμα After Sun Gel Προσώπου & Σώματος Γιαούρτι (9,00€)!
ή 


Τα προϊόντα της KORRES θα τα βρείτε όλα εδώ!