5 Ιουλίου 2013

Προϊόντα Solgar & δροσερό δώρο

Η Solgar είναι από τις αγαπημένες σας εταιρίες στα συμπληρώματα διατροφής. Η προσφορά της ISO PLUS με δώρο το παγούρι-cooler αφορά και στις αγορές 2 προϊόντων Solgar.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας ετοιμάσαμε ένα ρεπορτάζ με τα best-sellers της Solgar για το καλοκαίρι!




Η Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan των Η.Π.Α. με πρωταρχικό σκοπό την παρασκευή και διάθεση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές. Παράγοντας πάνω από 450 προϊόντα, με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και με πάνω από 60 χρόνια αριστείας και πρωτοπορίας, το όνομα της Solgar έγινε συνώνυμο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα προϊόντα της Solgar κυκλοφορούν στην Ελλάδα από το 1992 κι είναι ταυτόσημα της αξιοπιστίας και της σιγουριάς, έχοντας κερδίσει τους επιστήμονες και τους καταναλωτές.

Τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες:




Hyaluronic Acid Complex (30 tabs)
Για αντιγήρανση
Tο σκεύασμα αυτό παρέχει ζωτικά δομικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης και της καταπολέμησης των ρυτίδων. Τα στοιχεία αυτά προάγουν την ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος, παράμετροι που πλήττονται με την πάροδο της ηλικίας. 
39,00€



Skin, Nails & Hair Formula

Για ομορφιά
Είναι μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Παρέχει διατροφικά στοιχεία απαραίτητα για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της κερατίνης, όπως οργανικό θείο, βιταμίνη C, προλίνη, λυσίνη, οργανικό πυρίτιο και κιτρικό ψευδάργυρο. 
15,00€



Lipotropic Factors (50 tabs)

Για αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα
Συνεργικός αποτελεσματικός συνδυασμός χολίνης, ινοσιτόλης, L-μεθειονίνης, ο οποίος είναι χρήσιμος για την πρόληψη συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ, τη μείωση της χοληστερίνης, τη διάσπαση των διατροφικών λιπών και τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Βοηθάει επίσης στη γράμμωση των μυών και είναι κατάλληλος για χορτοφάγους.
14,60€ 


Prenatal Nutrients (60 tabs)

Φόρμουλα πολυβιταμινών και πολυμετάλλων για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Παρέχει υψηλής ισχύος βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη D, αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως C και E, καροτενοειδή όπως βήτα-καροτίνη, και τα πλέον βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, ψευδάργυρο, ιώδιο, μαγγάνιο, χαλκό, χρώμιο, σελήνιο) σε βάση πρωτεΐνης από σόγια. Ο δισγλυκινικός σίδηρος που περιέχεται δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα, στομαχικές ενοχλήσεις ή μετεωρισμό.
12,00€



Advanced Multi-Billion Dophilus (60 veg.caps)

Προβιοτικά
Το συμπλήρωμα διατροφής Advanced Multi-Billion Dophilus της Solgar αποτελεί μια προηγμένη πανίσχυρη προβιοτική φόρμουλα με ειδικό σύστημα μεταφοράς των φιλικών βακτηριδίων στον εντερικό σωλήνα, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφησή τους από αυτόν. Συμβάλει στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου, αλλά γενικότερα και στην καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Κατάλληλο για vegans.
25,50€




Αγοράστε σήμερα 2 προϊόντα Solgar εδώ και κερδίστε το υπέροχο παγούρι-cooler για ένα δροσερό καλοκαίρι! 

*Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν υποκαθιστά τη συμβουλή ειδικού επιστήμονα. Οι ανάγκες του κάθε οργανισμού είναι ξεχωριστές.