12 Απριλίου 2013

Αντηλιακή προστασία και υπέροχη όψη!

Οι εταιρίες δερμοκαλλυντικών και φυτικών καλλυντικών μάς εκπλήσσουν με νέα προϊόντα που προσφέρουν στην επιδερμίδα μας πολλά οφέλη.
Αγαπημένα προϊόντα της ανοιξιάτικης εποχής είναι τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα, που όχι μόνο προστατεύουν αλλά και προσδίδουν κάλυψη των ατελειών και χαρίζουν υπέροχο, φυσικό τόνο υγείας στο δέρμα μας !



Σαν ένα ρεπορτάζ ομορφιάς, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα προϊόντα αυτής της κατηγορίας κάνοντας την επιλογή σας πιο απλή και σίγουρη!



 
Anthelios Fluide Γαλάκτωμα Προσώπου με Χρώμα (SPF 50+) 
Αντιηλιακό γαλάκτωμα με χρώμα anthelios fluide extreme teint της Laroche Posay για το πρόσωπο, με βελούδινη υφή, χωρίς άρωμα. Περιέχει mexoryl sx και mexoryl xl, είναι μη κομηδογόνo, δερματολογικά ελεγμένo και διαθέτει υφή ανθεκτική στο νερό. Είναι εξαιρετικά λεπτόρρευστο χάρη στην τεχνολογία shakashaka και είναι ιδανικό κυρίως για κανονικές ή λιπαρές επιδερμίδες. 
Τιμή: 18,45 € 11,10 €


Anthelios Κρέμα Προσώπου με Χρώμα (SPF 50+)
Αντιηλιακή κρέμα με χρώμα anthelios teintee της Laroche Posay για το πρόσωπο, με βελούδινη υφή, χωρίς άρωμα και πολύ υψηλό αντιηλιακό δείκτη προστασίας (spf) 50+.  Περιέχει mexoryl sx και mexoryl xl, είναι μη κομηδογόνα, δερματολογικά ελεγμένη και διαθέτει υφή ανθεκτική στο νερό. 
Τιμή: 17,10 € 10,30 €






Apivita Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα 50SPF
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑ & ΚΡΙΤΑΜΟΣ
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου Apivita για πανάδες με χρώμα και υψηλό δείκτη αντιηλιακής προστασίας (spf) 50 και 77% φυσικά συστατικά. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά των βλαβερών υπεριωδών(UVA & UVB) ακτινών με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων και θαλάσσιας λεβάντας. 
Τιμή: 21,50 € 12,90 €
Αγορά (περιέχει δώρο) 



Apivita Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα 30SPF 
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑ & ΠΡΟΠΟΛΗ
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα της Apivita με δείκτη αντιηλιακής προστασίας (spf) 30, με 83% φυσικά συστατικά, για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά των βλαβερών υπεριωδών (UVA & UVB) ακτινών με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων και θαλάσσιας λεβάντας.
Τιμή: 24,00 € 14,40 €
Αγορά (περιέχει δώρο)









Avene Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα (SPF 50+)
Για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου της Avene με χρώμα, για πολύ ανοιχτές επιδερμίδες. Συνδυάζει MPI-SORB (συνυδασμός ορυκτών φωτοανακλαστικών MPI και Tinosorb Μ+S) και προ – τοκοφερύλιο, φωτοσταθερό προμόριο βιταμίνης Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι υποαλλεργικό, μη κομηδογόνο και εύκολο στη χρήση. 
Τιμή: 17,10 € 10,30 €


Avene Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα (SPF 20)
Για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου της Avene με χρώμα, για μέτριες ή σκούρες επιδερμίδες. Συνδυάζει MPI-SORB (συνυδασμός ορυκτών φωτοανακλαστικών MPI και Tinosorb Μ+S) και προ – τοκοφερύλιο, φωτοσταθερό προμόριο βιταμίνης Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι υποαλλεργική, μη κομηδογόνα και εύκολη στη χρήση. 
Τιμή: 15,00 € 9,00 €






Vichy CS Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με χρώμα (SPF50+ - μη ανεκτικές στον ήλιο)
Κρέμα προσώπου με χρώμα sun intolerance capital soleil της Vichy με DHC, για μη ανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες και ενάντια στη φαγούρα των ματιών. Ενισχυμένη με mexoryl και eperuline, ένα ενεργό συστατικό κατά των συμπτωμάτων δυσανεξίας, που μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας στον ήλιο. Περιέχει 3 φίλτρα κατά της υπεριώδους UVA ακτινοβολίας και δρα κατά των πανάδων. 
Τιμή: 17,50 € 10,50 €