10 Απριλίου 2013

Foundation με αντηλιακή προστασία

Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας αλλά και το lifestyle που έχει η κάθε γυναίκα, οι απαιτήσεις σε κάλυψη της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αξιόπιστο προϊόν, ενδέχεται να έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα.


Η ανάγκη όμως για αντηλιακή προστασία είναι πλέον επιτακτική και πρέπει οπωσδήποτε να υπεισέρχεται ως σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.

Αν το πρόσωπό σας έχει ανάγκη την έντονη κάλυψη μπορείτε να επιλέξετε το foundation που θα χρησιμοποιήσετε για τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, στην πόλη αλλά και στη θάλασσα, από το παρακάτω ποτ-πουρί. Το κάθε προϊόν αποτελεί το απαραίτητο ξεκίνημα για ένα αψεγάδιαστο και ηλιοκαμμένο μακιγιάζ.


Avene Compact
Υποαλλεργική και μη κομηδογόνα αντιηλιακή πούδρα ψηλής προστασίας (spf 50) της Avene, απαλή και εύκολη στη χρήση. Χωρίς άρωμα και χημικά φίλτρα, αποτελεσματική ενάντια σε όλες τις υπεριώδεις ακτίνες.Είναι αδιάβροχη, καταπραΰντική και αντιερεθιστική χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε ιαματικό νερό της Avene. Ειδική για δυσανεκτικά και ερεθισμένα ή ευαίσθητα δέρματα.






   Τιμή: 20,90€ €12,50

Αγορά: Sable (ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες)
Αγορά Dore (σκουρόχρωμες επιδερμίδες)






Frezyderm Sunscreen Face Foundation (spf 30) 
Αντιηλιακό make-up προσώπου Sunscreen Face Foundation της Frezyderm με δείκτη αντιηλιακής προστασίας (spf) 30. Είναι ανθεκτικό στο νερό και προσφέρει ιδανική ηλιοπροστασία και κάλυψη σε δυσχρωμίες, δερματικές ατέλειες και ευρυαγγείες. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή, θωρακίζει το DNA του δέρματος, ενώ παρέχει αποτελεσματική προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Τιμή: 22,02€ 15,40 €





Vichy Compact Αντηλιακό Make-up για ματ αποτέλεσμα 
Αντηλιακό κρέμα compact της Vichy με τελείωμα compact για όμορφη επιδερμίδα. Παρέχει υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UV (spf 30). Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τις μακροπρόθεσμες βλάβες. Για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τιμή: 20,00€ 12,00€

Αγορά Βeige sable (ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες)

Αγορά Beige dore (σκουρόχρωμες επιδερμίδες)