11 Μαρτίου 2013

Φάκελος: Αδυνάτισμα

Λέτε πως βαρεθήκατε το χειμώνα, τα βαριά χοντρά ρούχα και θέλετε να ξεκινήσετε τα πρώτα κοντομάνικα και τα λεπτά φορεματάκια.
Πόσο έτοιμες όμως είστε για το πέρασμα αυτό? Είναι το σώμα σας κατάλληλα προετοιμασμένο?


Ο Μάρτιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να ξεκινήσετε την αλλαγή ώστε να υποδεχτείτε τους ανοιξιάτικους μήνες με ανανεωμένο, σφριγηλό σώμα. Τι θα χρειαστείτε:
  1. Θέληση & συνέπεια. Οι ψευδαισθήσεις πρέπει να διαλυθούν. Ο συνδυασμός πίτσας στις 10 το βράδυ με το πανάκριβο αδυνατιστικό απλά δε θα δουλέψει. Αποφασίστε ότι κάποιες μικρές ατασθαλίες θα πρέπει να τις περιορίσετε και να αλλάξετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες προς το καλύτερο.
  2. Βελτίωση διατροφικών συνηθειών. Χρυσός κανόνας: μην αποφεύγετε το πρωινό - αποφύγετε το βραδινό. Ένα δυναμωτικό μπωλ με δημητριακά, ψωμί ολικής άλεσης με ταχίνι και μέλι, φρέσκα φρούτα είναι επιλογές που θα δώσουν στον οργανισμό σας ενέργεια και καλή διάθεση. Προσπαθήστε μέχρι τις 8 το βράδυ το αργότερο να έχετε ολοκληρώσει τα γεύματά σας. Μετά από αυτή την ώρα ο μεταβολισμός πέφτει και η καύση των τροφών γίνεται αργά. Αυξήστε το μεταβολισμό σας με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής.
  3. Σωματική άσκηση. Με το κρύο είχαμε καλή δικαιολογία να μείνουμε σπίτι αντί να πάρουμε το ποδήλατο, να περπατήσουμε ή να τρέξουμε. Η μέρα όμως μεγάλωσε, ο καιρός ζεσταίνει κι ήρθε η στιγμή να "ξεσκουριάσουμε"!
  4. Κατάλληλα αδυνατιστικά προϊόντα. Εδώ είναι το πιο εύκολο κι ευχάριστο κομμάτι! Ένα νέο, φρέσκο απολεπιστικό σε συνδυασμό με ένα απολαυστικό αδυνατιστικό προϊόν, όπως λάδι, κρέμα ή gel, θα είναι οι σύμμαχοί σας στην προσπάθεια για το τέλειο σώμα.

Δώστε την υπόσχεση στον εαυτό σας ότι φέτος το καλοκαίρι θα έχετε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σας για μια υπέροχη σιλουέτα!