12 Ιουνίου 2013

Χέρια & νύχια γεμάτα γοητεία

Τα χέρια και κατ’ επέκταση τα νύχια των χεριών είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος μας. Επομένως η καθημερινή τους περιποίηση είναι τουλάχιστον απαραίτητη…
 

Περιποιηθείτε τα νύχια σας
  • Ένας τρόπος να διατηρείτε το μανικιούρ σας είναι να κρατάτε τα νύχια σας κοντάΣυνήθως τα μακριά νύχια είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο.
  • Φοράτε πάντα γάντια όταν πλένετε τα πιάτα ή ασχολείστε γενικότερα με την καθαριότητα του σπιτιού. Μόνο έτσι μπορείτε να προστατέψετε τα χέρια και νύχια σας αφού η επαφή τους με τα χημικά συστατικά των απορρυπαντικών τα καταστρέφει.
  • Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είναι καλό να αφαιρείτε το έγχρωμο βερνίκι από τα νύχια σας. Έτσι τους δίνετε την ευκαιρία να «αναπνεύσουν».
  • Περιποιηθείτε τα περνώντας πάνω στην επιφάνειά τους ένα μπαμπάκι εμποτισμένο με χλιαρό ελαιόλαδο.
 Συμβουλές για μανικιούρ
  • Πριν βάψετε τα νύχια σας με κάποιο έγχρωμο βερνίκι, μην παραλείψετε να περάσετε προηγουμένως μια στρώση διάφανης βάσης. Θα τα προστατέψει από το κιτρίνισμα που δημιουργούν στην επιφάνεια τους ιδιαιτέρως τα σκουρόχρωμα μανό.
  • Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, απλώνετε πάντα το βερνίκι στο νύχι σε τρεις κινήσεις! Απλώστε την πρώτη στρώση στο μέσον της επιφάνειας του νυχιού με φορά από την βάση. Στη συνέχεια, γεμίστε με χρώμα τις πλαϊνές πλευρές του νυχιού ακολουθώντας την ίδια πάντα φορά.
  • Ξεχάστε τη συνήθεια να κουνάτε πάνω-κάτω το μπουκαλάκι του βερνικιού πριν το ανοίξετε. Αυτή η κίνηση είναι καταστροφική για το χρώμα. Αντιθέτως, τοποθετείστε το μπουκαλάκι ανάμεσα στις τεντωμένες παλάμες σας και κινείστε τις όπως ακριβώς τις τρίβετε όταν κρυώνετε και θέλετε να ζεσταθείτε.
  • Για να προστατέψετε τα νύχια σας από το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο, λιμάρετε τα πάντα προς μία φορά. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια λίμα τεσσάρων σημείων. Οι συγκεκριμένες πετυχαίνουν τον σχηματισμό των νυχιών, τον καθαρισμό τους, την αποβολή των νεκρών κυττάρων και προσφέρουν λάμψη στο τελείωμα.
  • Αφού ολοκληρώσετε την προηγούμενη διαδικασία, θα πρέπει να κάνετε μασάζ στο νύχι και στην περιοχή γύρω από αυτό, με ένα ειδικό λάδι περιποίησης.

Επιλογή χρωμάτων
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα μανό της Korres Natural Products.
Διαθέτουν απεριόριστες επιλογές χρωμάτων είναι και χωρις Σιλικόνες, Ακετόνη, Φθαλικές Ενώσεις, Φορμαλδεΰδη, Καμφορά, Τολουόλιο και Ξυλόλιο ενώ παράλληλα έχουν μεγάλη διάρκεια στα νύχια, εμπλουτισμένα με προβιταμίνη Β5 και λάμπουν απίστευτα. 

Flamingo Pink 16, Pink Azalea 20, Pastel Lemon 34,  Ciel 82 


Pale Green 90,  Apricot 47, Pastel Peach 36, Pastel Mint 35 

Metallic Purple 79,  Spring Lilac 72, Light Mocca 32,Blueberry 89