14 Ιουνίου 2013

Τα απαραίτητα του.. απαραίτητου (νεσεσέρ) !

Πολλές από εσάς κουβαλάτε ένα σωρό καλλυντικά στην τσάντα σας, για να μπορείτε να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις περισσότερες φορές μόλις τα μισά από αυτά αρκούν για να έχετε φρέσκια όψη όλη την ημέρα. Για αυτό τον λόγο εξοικονομείστε χώρο και γλιτώστε από περιττό βάρος, έχοντας μόνο τα άκρως απαραίτητα στο νεσεσέρ σας.



Foundation-κάλυψη

Χρησιμοποίησε ένα υγρό μέικαπ πριν φύγετε από το σπίτι αλλά αν θέλετε να ανανεώσετε τη βάση αργότερα μέσα στην ημέρα, πάρτε μαζί σας μια compact συσκευασία με καθρέφτη και σφουγγαράκι. Το χειρότερο σενάριο με το υγρό μέικαπ μέσα στην τσάντα είναι να «τρέξει» και να σας λερώσει όλο το περιεχόμενο. Αν πάλι καλύπτετε τις ανάγκες σας με μια πούδρα, προτιμήστε μια σε στερεή μορφή, όχι σε σκόνη, για να αποφύγετε να σκορπίσει όλο της το περιεχόμενο στα υπόλοιπα υπάρχοντά σας. 

Ρουζ

Επιλέξτε ένα ρουζ σε ουδέτερο χρώμα και οπωσδήποτε με το δικό του βουρτσάκι. Τα κρεμώδη ή σε μορφή στικ ρουζ είναι επίσης ιδανικά για να τα κουβαλάτε μαζί σας και το μόνο που χρειάζεστε για να τα εφαρμόσετε είναι τα δάχτυλά σας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχετε σκεφτεί ότι τα χέρια σας θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρά για να συμβεί αυτό χωρίς να μολύνετε το πρόσωπό σας.

Κραγιόν

Φροντίστε να έχετε 2 κραγιόν της αγαπημένης σας απόχρωσης: ένα για το σπίτι κι ένα για το γραφείο. Δεν αποτελεί περιττό έξοδο, ίσα-ίσα είναι μια καλή επένδυση. 

Μάσκαρα

Να προτιμάτε μια ανθεκτική μάσκαρα, σε μαύρο ή καφέ χρώμα, που θα μείνει στη θέση της όλη τη μέρα, όσο απαιτητικό πρόγραμμα κι αν έχετε. 

Σκιές ματιών

Το «on-the-go» νεσεσέρ σας ολοκληρώνεται με μια τετραπλή παλέτα σκιών. Δεν πιάνει χώρο, σας προσφέρει παραπάνω επιλογές και μπορείτε να ξεκινήσετε το πρωί με πιο διακριτικές σκιές και αν μετά το γραφείο έχετε να βγείτε, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο έντονη απόχρωση.