17 Ιουνίου 2013

Δροσερά και αποτελεσματικά αδυνατιστικά για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι προχωράει ακάθεκτο και ίσως κάποιες από εμάς έχουν μείνει λίγο πίσω στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή σιλουέτα στις διακοπές.
Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν την χρήση κάποιων αδυνατιστικών προϊόντων λίγο αποτρεπτική. Αντίθετα, κάποιες λεπτές, δροσερές υφές μπορούν να μας προσφέρουν το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε και μια απολαυστική υφή!


Σας προτείνουμε τα πιο επιτυχημένα αδυνατιστικά προϊόντα για αυτή την εποχή!


 
Somatoline Cosmetic-Total Body Gel
Αδυνατίζει ως και 29% σε 4 εβδομάδες. Είναι ένα καινοτόμο, δροσερό και ταχείας απορρόφησης καλλυντικό κρεμώδες gel που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το αδυνάτισμα και τη σμίλευση ολόκληρης της σιλουέτας, και ιδιαίτερα για τους γοφούς, τα πόδια και τα μπράτσα. 
Τιμή: 22,50€



 
Vichy - Aquadestock
2 σε 1 φροντίδα αδυνατίσματος που βελτιώνει τη σιλουέτα και δρα ενάντια στην κατακράτηση νερού και την κυτταρίτιδα. Σαν αποτέλεσμα το πρήξιμο στα πόδια υποχωρεί άμεσα, η σιλουέτα γίνεται πιο λεπτή μέσα σε 28 ημέρες και λειαίνεται η κυτταρίτιδα σε 7 ημέρες. Περιέχει 3% καθαρή καφεΐνη και aquacidine. Έχει δροσερή υφή πάγου για άμεση ανακούφιση από την αίσθηση πρηξίματος.
Τιμή:18,90€



Benostan - Cellutone
Gel με άμεσα ορατά αποτελέσματα χωρίς καφεΐνη, που περιέχει πολύτιμα αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και βιταμίνες που βελτιώνουν την τοπική αιματική και λεμφική μικροκυκλοφορία, μειώνοντας το οίδημα, ευνοώντας την παροχέτευση (drainage) και μειώνοντας τα λιπίδια που συνιστούν την κυτταρίτιδα. 
Τιμή: 19,20€