12 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά

Εάν σκέφτεστε μια χρωματική αλλαγή στα μαλλιά για τη νέα σεζόν, η καλύτερη συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι ότι όταν δεν είσαστε απόλυτα σίγουρη για την αλλαγή φροντίστε να είναι διακριτική. 

Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι ριζικό και εντελώς διαφορετικό. Ανάλογα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, μάθετε τι σας ταιριάζει ώστε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας! 


Καστανό: η μόδα φέτος συνιστά διάσταση και αυτό σημαίνει ζεστές καστανοκόκκινες ανταύγειες που δίνουν κίνηση στα μαλλιά, σπάζοντας το flat ενιαίο χρώμα. Οι ανταύγειες όμως δεν πρέπει να ξεκινάνε από τη ρίζα αλλά να μπλέκονται και να δένουν φυσικά με το υπόλοιπο καστανό χρώμα σας.
Κόκκινο: οι πλούσιες, χάλκινες αποχρώσεις είναι το must για τη φθινοπωρινή σεζόν. Επειδή το κόκκινο χρώμα είναι ήδη πολύ έντονο από μόνο του, οι ανταύγειες πρέπει να είναι μικρές και διακριτικές, να μπλέκονται με τα υπόλοιπα μαλλιά δίνοντάς τους γυαλάδα.
Ξανθό: για αυτό το Φθινόπωρο σας προτείνουμε τόνους του χρυσό-ξανθού χρώματος. Εάν πρόκειται για ανταύγειες, θα πρέπει να είναι 3-4 επίπεδα πιο ανοιχτές από το υπόλοιπο ξανθό χρώμα των μαλλιών σας.
Να θυμάστε ότι το φθινοπωρινό σας χρώμα, πρέπει να είναι αυτό που νιώθετε άνετα και δεν αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας.
Μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε κάτι που είδατε σε ένα περιοδικό και σας άρεσε καθώς θα σας δυσκολέψει στην καθημερινότητά σας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για να τονίσετε το φυσικό σας χρώμα ακολουθώντας τη μόδα, χωρίς να κάνετε κάτι που δείχνει ψεύτικο.

Μεγάλη εποχική προσφορά από το PharmacyAllDay.com
 Βαφή μαλλιών Korres 1+1 Δώρο




Βαφή μαλλιών Herb Gloss Colorant του Korres για τέλεια κάλυψη, λαμπερό χρώμα, μεγάλη διάρκεια. Είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι ή στο κομμωτήριο. Δεν περιέχει αμμωνία, η συχνή χρήση της οποία μπορεί να βλάψει τα μαλλιά. Εύχρηστη με κρεμώδη υφή που δεν τρέχει. Δίνει ομοιόμορφο χρώμα καλύπτοντας λευκά και γκρίζα μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή. Περιέχει έλαιο Αβησσυνίας, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα.