9 Σεπτεμβρίου 2013

Vichy Idealia: όλα στο ροζ!

Η αγαπημένη σειρά καλλυντικών των γυναικών για το 2013 έχει τώρα στο οπλοστάσιό της και το νέο, θαυματουργό serum! Σας το παρουσιάζουμε, καθώς και ολόκληρη τη σειρά Idealia για να κάνετε πιο εύκολη την επιλογή του ή των κατάλληλων προϊόντων για το δέρμα σας!








IDÉALIA

LIFE SERUM

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Το IDEALIA LIFE SERUM είναι ένας καθημερινός ορός για γυναίκες 30- 45 ετών με επιδερμίδα που επηρεάζεται ορατά από τον καθημερινό τρόπο ζωής (άγχος, κούραση, στρες, έκθεση στον ήλιο και την ρύπανση, μη ισορροπημένη διατροφή). Σβήνει τα αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα και την προστατεύει.








IDÉALIA

BB CREAM

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; H IDEALIA BB CREAM είναι ιδανική για τις γυναίκες 20 -40 ετών που αναζητούν πολλά οφέλη περιποίησης και make up σε 1 προϊόν. Ιδανικό χρωμα και ιδανική ποιότητα στην επιδερμίδα. 1 φροντίδα, πολλές δράσεις.









IDÉALIA

IDEALIA PRO
ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΗΛΙΔΩΝ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για γυναίκες κάθε ηλικίας και τύπου ή απόχρωσης επιδερμίδας.
Για όλους τους τύπους κηλίδων: καφέ κηλίδες, πανάδες, σημάδια γήρανσης, ευρυαγγείες και σημάδια ακμής.
Η νεα ΙDÉALIA PRO ειναι η 1η βαθια διορθωτικη περιποιηση που δρα σε ολους τους τυπους κηλιδων για να αναδημιουργησει μια επιδερμιδα ιδανικη -πιο ομοιομορφη και πιο λαμπερη.




IDÉALIA

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για τις γυναίκες που αναζητούν περισσότερα από μια απλή αντιρυτιδική, η 1η φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα. Μειώνει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ιδανική ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.
Περισσότερο απο μια απλή αντιρυτιδική, 1η φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα.