18 Σεπτεμβρίου 2013

H σημασία της ενυδάτωσης του προσώπου

O οργανισμός μας αποτελείται κατά 70% από νερό! Αυτό σημαίνει πως η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του προσώπου μας και γι’αυτό το λόγο θα πρέπει να φροντίζουμε για την ενυδάτωσή του και τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγρασίας. 



Όσον αφορά τον τύπο της επιδερμίδας:

•        Το ξηρό δέρμα έχει μια τάση προς την ξηρότητα και συχνά το αισθάνεσαι άβολα σφιχτό και τραχύ. Υπερβολικά ξηρό δέρμα σημαίνει πως έχει χάσει μέρος του περιεχομένου του σε λιπίδια και πρέπει η ισορροπία αυτή να αποκατασταθεί στα φυσιολογικά επίπεδα. Η χρήση ενυδατικών προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να βοηθήσει στη διατήρηση της απαραίτητης λιπαρότητας στο πρόσωπο μας.
•        Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι γυαλιστερό, με διεσταλμένους πόρους και με περιστασιακά ή συχνά μαύρα στίγματα. Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται συχνά επιπλέον ενυδάτωση διότι τείνει να αφαιρέσει τα λιπίδια από το δέρμα με αποτέλεσμα να το αφυδατώσει στην πορεία. Καθώς το λιπαρό δέρμα έχει μια προδιάθεση στην ακμή, πρέπει να επιλέγεται ένα ενυδατικό προϊόν που να μην φράσει την επιδερμίδα που έχει τάση ακμής.
•        Το μεικτό δέρμα έχει ξηρές και λιπαρές περιοχές - η μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι τείνουν να είναι λιπαρά. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να διατηρούμε τις ξηρές περιοχές ενυδατωμένες και επιπλέον να φροντίζουμε και τις λιπαρές περιοχές.
•        Το κανονικό δέρμα παρουσιάζει μια ρόδινη, λαμπερή όψη με μη-εμφανείς πόρους. Αυτός ο τύπος του δέρματος πρέπει να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ της ξηρότητας και της λιπαρότητας, i.e., δηλαδή μεταξύ του νερού και του επιπέδου της λιπαρότητας του.
Όσον αφορά την ηλικία:

Οι ώριμες επιδερμίδες έχουν επιβαρυνθεί εξαιτίας των φυσικών διεργασιών, συμπεριλαμβανομένων και των αποθεμάτων νερού στην επιδερμίδα. Όλες οι ώριμες επιδερμίδες, ασχέτως του τύπου ή της κατάστασης της επιδερμίδας πρέπει να αντιμετωπίζονται σωστά με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα. Επιπλέον πρέπει να επισημανθεί η θετική επίδραση των ενυδατικών προϊόντων στην αντιγήρανση.
  
Πώς να ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα σας;
Μία καλή ενυδατική κρέμα είναι το βασικότερο μέρος του συστήματος περιποίησης προσώπου ακόμα και αν έχετε λιπαρή ή με τάσεις ακμή επιδερμίδα. Το σωστό ενυδατικό προϊόν , με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας, μπορεί να παρέχει ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά τα οποία βοηθούν στην επιδιόρθωση και προστασία της επιδερμίδας από βλάβες της καθημερινότητας.

Οι ενυδατικές κρέμες πρέπει να εφαρμόζονται αφού η επιδερμίδα έχει πλυθεί και εξακολουθεί ακόμα να είναι ελαφρώς υγρή ώστε η ενυδάτωση να προφέρει όλα της τα οφέλη. Αυτό το προστατευτικό κάλυμμα που προσφέρει η ενυδάτωση όχι μόνο συμβάλλει ώστε το δέρμα να φαίνεται πιο μαλακό και λείο, αλλά παράλληλα εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οδηγός περιποίησης βήμα προς βήμα: 
1.       Καθαρισμός. Οι ενυδατικές κρέμες θα πρέπει πάντοτε να εφαρμόζονται σε καθαρό πρόσωπο. Πλύνετε λοιπόν το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό, στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα και εφαρμόστε ένα καλό τονωτικό. . Ένα καλό τονωτικό θα προετοιμάσει το δέρμα σας να απορροφήσει στο μέγιστο τις θρεπτικές ουσίες και την ενυδάτωση από την ενυδατική κρέμα σας. 
2.       Εφαρμογή. Ξεκινήστε με το κέντρο του προσώπου σας, και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ταμπονάρετε το προϊόν στο δέρμα σας και περάστε το πάνω και έξω προς την άκρη του προσώπου σας. Μην ξεχνάτε το λαιμό σας. Χρησιμοποιήστε απαλές, ανοδικές κινήσεις. 
3.       Προστασία. Περιμένετε λίγα λεπτά πριν από την εφαρμογή αντηλιακού ή μακιγιάζ ώστε να δώσετε στην ενυδατική κρέμα σας τη δυνατότητα να απορροφηθεί από το δέρμα σας .
  
Η φυσική μας πρόταση 
Πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου περιέχουν επιβλαβή συνθετικά συστατικά που μπορούν μακροπρόθεσμα να βλάψουν το δέρμα σας. Αντι αυτών, η περιποίηση της επιδερμίδας all-natural, με φυσικά και θρεπτικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία, ενυδάτωση και ενίσχυση της εμφάνισης του δέρματός σας χωρίς να βασίζεστε σε τέτοιου είδους συνθετικά συστατικά.

Η APIVITA προσφέρει μια ποικιλία από φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης, δίνοντας μια καινοτόμα λύση στην ενυδάτωση καθώς τα προϊόντα μας έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Προτείνουμε μια πλήρη σειρά από φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση ; όπως είναι η Aqua Vita σειρά.

Οφέλη της σειράς Aqua Vita : 
•        Επαναφέρει την ενυδάτωση του δέρματος και μειώνει την απώλεια νερού διαδερμικά
•        Τονώνει την επιδερμίδα, αναζωογονεί και προσφέρει ευεξία
•        Προστατεύει από επιβλαβή περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον ήλιο
•        Προσφέρει αντιγηραντική δράση


Προτεινόμενα προϊόντα:
Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες, υπέροχες συσκευασίες - νεσεσέρ! Το κάθε νεσεσέρ περιέχει μια κρέμα Aqua Vita σε πολυτελές βαζάκι και ΔΩΡΟ ένα προϊόν απολέπισης προσώπου σε κανονικό μέγεθος. Επιλέξτε το κατάλληλο με βάση τον τύπο επιδερμίδας σας!




Κρέμα Aqua Vita για Λιπαρές & Μεικτές επιδερμίδες
  • ΔΩΡΟ Κρέμα βαθιάς απολέπισης με ελιά.
  • Αγορά
Κρέμα Aqua Vita για Κανονικές & Ξηρές επιδερμίδες
  • ΔΩΡΟ Gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκο.
  • Αγορά