23 Σεπτεμβρίου 2013

Υπέροχα gift sets από την KORRES!

Η Ελληνική KORRES μας... κακομαθαίνει! Απευθυνόμενα στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ποικιλία διαφορετικών κουτιών-δώρων είναι στα ράφια μας, έτοιμα να τα αποκτήσετε! Οι τιμές τους;; πέρα για πέρα δελεαστικές!




Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας + ΔΩΡΟ Κρέμα Ματιών / 
Τιμή 36,80 € 25,80 €

 

Για ώριμες επιδερμίδες
Συσφικτική κρέμα ημέρας για κανονικές - μικτές επιδερμίδες Μαύρη Πεύκη του Κορρέ για ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού. Πλούσια σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη Επιγαλλοκατεχίνη, προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό της επιδερμίδας, διατηρώντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητα της. Μειώνει τις ρυτίδες με το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές Κερσετίνη, διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους, δρώντας ενάντια στις ρυτίδες.

Για Κανονικές/ Μεικτές επιδερμίδες – αγορά

Για ξηρές επιδερμίδες - αγορά




Άγριο Τριαντάφυλλο (λιπαρές/μεικτές) + ΔΩΡΟ Κρέμα Ματιών / 
Τιμή: 18,80 € 13,20 €

Για νεανικές επιδερμίδες


Κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης με άγριο τριαντάφυλλο, που είναι φυσική πηγή βιταμίνης C, με σημαντική επανορθωτική δράση στις χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα του φυτού imperata cylindrica εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, ρυθμίζοντας συνεχώς την υδατική ισορροπία των κυττάρων.

Για Λιπαρές/Μεικτές επιδερμίδες – αγορά


Φλοιός Μανόλιας (πρώτες ρυτίδες) + ΔΩΡΟ Κρέμα Νύχτας /

Τιμή 19,80 € 13,90 €  

 
Για πρώτες ρυτίδες
Ενυδατική κρέμα ημέρας Φλοιός Μανόλιας του Κορρέ, για αντιοξειδωτική προστασία ή αντηλιακή προστασία και τις πρώτες ρυτίδες. Το ενεργό εκχύλισμα από φλοιό Μανόλιας δρα επανορθωτικά σε λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες. Παράλληλα, ενισχύει τη φυσική άμυνα ενάντια σε χρόνιες φλεγμονές των εσωτερικών στοιβάδων της, που αποτελούν βασική αιτία δημιουργίας των μόνιμων ρυτίδων.

Για πλούσια ενυδάτωση - αγορά
Με αντηλιακό φίλτρο SPF15 – αγορά